dimarts, 5 de maig del 2015

"Aunque tú no lo sepas..."

Ens espanta tot allò que s'escapa de la lògica.

Vam crear el llenguatge per ordenar i dominar el caos que ens envolta, però vam cometre l'error de creure que la nostra interpretació era, de fet, la realitat.

Ens fa pànic adonar-nos que les poques coses que de veritat importen només es poden sentir i, encara que sigui un tòpic, no trobem paraules per expressar les emocions més profundes.

Crec que l'única manera de manipular el temps és estimant. Ho penso perquè avui fa deu anys que un cor juganer i curiós va aturar-se i, any rere any, em sorprenc recordant com si fos ahir quan em vaig creuar l'última mirada amb els seus ulls sarcàstics. 

Amb el temps, si es venç l'oblit, es pot aprendre a trobar a faltar. S'ha de ser fidel a allò que els que ja no hi són ens van confiar. Respectar-los és, ara, recordar tot allò únic que van transmetre'ns. No es tracta de grans coses. Potser només un recull d'instants, d'actes, de petits detalls. Estimar-los, ara que l'abraçada no és viable, és dur amb nosaltres la seva essència fins que, algun dia incert, també la nostra s'esfumi.

Si tanco els ulls encara el sento al meu costat esquerre de la taula, fregant-se les mans com si iniciés un ritual sagrat per beneïr el menjar fumejant al mig de la taula...






5 comentaris:

  1. Molt bonic ... Trobar a faltar no s'apren, et surt de dins i no ho pots evitar. Hi ha gent que la duus sempre duns teu

    ResponElimina
  2. Holaa!

    Jo crecque sí que es pot aprendre! Ho dic en el sentit d'aprendre la millor manera de trobar a faltar... no la que ens faci estar tristos i estancar-nos, sinó tractar que aquell record ens doni un motiu més per viure.

    ResponElimina
  3. Hola!
    D'acord, ara ho entenc! això sí que ho haig d'aprendre, a mirar l'enyorança de manera positiva!!

    ResponElimina
  4. Hola,

    M'ha agradat molt també.
    Gràcies per compartir-ho.
    Quan penso en trobar a faltar, penso en una mena d'homenatge íntim que un fa vers aquella persona que va conèixer.
    T'empapes de la seva essència.
    En algun moment actues com ho feia ell i és quan ell viu en tu i fins i tot es pot mesclar amb la teva manera de ser i és aquí quan estareu ben aprop l'un de l'altre per sempre i es probable que en aquest instant se't desperti un petit somriure serè.

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, moltes gràcies pel comentari! Has descrit molt bé allò que tractava de transmetre al text. Bona nit

      Elimina

The rider

The rider Película dirigida por Chloé Zhao y protagonizada por Brady Jandreau. Hay algo único e impactante en esta obra y es que el actor...